Palvelumme


TARKASTUKSET

Olemme henkilönostimien lakisääteisiin tarkastuksiin erikoistunut yritys. Meillä on vahva ammattitaito nostimista jo yli 20 vuoden ajalta. Tarjoamamme tarkastus on sertifioitua. Kauttamme järjestyy kaikenlaiset tarkastukset käyttöönottotarkastuksista laajoihin 10-vuotistarkastuksiin asti.

 


HUOLLOT JA KORJAUKSET

Ydintoimintaamme ovat huolto- ja korjaustyöt, sekä kunnossapito. Autamme mm. henkilönostimien vianhakuongelmissa, huolloissa ja korjauksissa. Useat asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ennakoivaan huoltotoimintaan, jossa kuluvat osat vaihdetaan ennen rikkoontumista. Edellä mainitun toimenpiteen tarkoituksena on pitää nostin toimintakuntoisena silloin kun sitä eniten tarvitaan, sesonkiaikana.

 


TYÖMAAPALVELUT

Henkilönostimet vikaantuvat useimmiten niiden käyttökohteissa työmailla. Liikkuva huoltokalustomme palvelee asiakkaita työmailla rikkoutuneiden koneiden korjaamisessa pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla ja tarvittaessa myös kaukaisemmissakin kohteissa. Huoltoautoihimme olemme varanneet yleisimmät varaosat, työkalut jotta saisimme viat korjattua heti työmaalla.

Mikäli laitteesi kuitenkin kaipaa laajempaa korjausta on kauttamme mahdollisuus järjestää kuljetukset korjaamollemme ja takaisin haluamaanne käyttökohteeseen. Tarvittaessa järjestämme vuokranostimen korjauksen ajaksi.

Teknisen vikatilanteen sattuessa virka-ajan ulkopuolella varmistamme laitteidenne luotettavan toimivuuden 24/7 päivystyksellä. Tekninen vika voidaan yleensä ratkaista paikanpäällä kelloon katsomatta.

 


LISÄLAITEASENNUKSET

Asennamme henkilönostimiin erilaisia lisälaitteita. Joitakin mainitaksemme mm. hydrauliikalla toimivia aggregaatteja, inverttereitä, tehokkaita muuntajia/virtalähteitä, polttomoottorilla toimivia ajolaitteita ja voimalähteitä nostimen käyttämiseen. Käytössänne on kokemuspohjaisen suunnittelun lisäksi koneinsinöörisuunnittelua.

 


VARAOSAPALVELU

Tarjoamme varaosia useimpiin nostinmerkkeihin ja malleihin. Varaosan puuttuessa hyllystä pystymme nopealla aikataululla tilaamaan osia koti- ja ulkomailta.